Новини

У кіноконцертній залі «Чернівці» відкриють музичну сцену: що відомо

Дебютним на сцені стане гала-концерт музичного фестивалю «Водограй». Він відбудеться 4 березня о 18:00.

У кіноконцертній залі «Чернівці» відкриють музичну сцену. Презентують її 4 березня в рамках музичного фестивалю «Водограй».

Про це розповіла директорка Центру Миколайчука Тетяна Д’яченко.

А також зазначила, що ідея про створення такої сцени не є новою. Оскільки у Чернівцях торік відбувалися міжнародні кінофестивалі, то спочатку робили все, аби запрацювала кіноконцертна зала «Чернівці».

«Сцена – це була наша мрія. Ми про неї думали довго, шукали спонсорів, які погодилися допомогти з оснащенням сценічного простору, бо це недешево. Є багато вимог до звуку та акустичних речей. Спробуємо зробити максимум для того, аби ті виконавці, які приїдуть, могли протестувати цю сцену», – зауважує директорка Центру Миколайчука.

Дебютним на сцені стане гала-концерт музичного фестивалю «Водограй». Він відбудеться 4 березня о 18:00. Сама ж сцена розташується у фоє кіноконцертної зали «Чернівці». Нині вона прикрита ширмами.

Директор «Чернівців» Роман Олійник додає, що тепер з’явиться ще одна сцена в центрі міста.

«Думаю, що це дуже круто. Це буде хороше місце для музикантів. Оскільки бувають випадки, коли музики виступають у нашому драмтеатрі, а їхня музика зовсім не “метчиться” з театром. Нова сцена буде затишною, невеличкою, камерною», – резюмує Роман Олійник.

Коментарі