Новини

Уродженка України «Міс Японія» відмовилася від свого титулу

Фото: slimbeautyhouse_kanada_jp/Instagram

Японка українського походження Кароліна Шийно відмовилася від титулу «Міс Японія». У місцевих медіа з’явилися подробиці її стосунків з одруженим чоловіком.

«Учора ми отримали запит від Кароліни Шийно, яка виграла гран-прі «Міс Японія», про те, що вона хоче відмовитися від нагороди через особисті обставини. Асоціація прийняла це, і гран-прі «Міс Японія» 2024 року залишиться вакантним», – зазначили в організації.

Про це повідомляє «Суспільне культура».

У статті журналу Shukan Bunshun йшлося про роман дівчини з одруженим лікарем Такумою Маедою. Нібито він не сказав Кароліні, що одружений, а своєму модельному агентству Free Wave Co вона повідомила, що припинила стосунки. Однак пізніше зізналася, що таки продовжувала зустрічатися з чоловіком.

«Мені щиро шкода за ті величезні проблеми, яких я завдала, і за зраду тих, хто мене підтримував», – заявила Шийно.

Довідково

Кароліні Шийно 26 років. Вона народилася в Тернополі, але коли дівчинці було 5 років, її мати вийшла заміж за японця та переїхала. Нині Шийно живе в Нагої, префектура Айті, а громадянство отримала 2022 року.

Вона стала не лише першою переможницею конкурсу, народженою за межами країни, а й найстаршою. Ця перемога викликала суперечки в японському суспільстві через етнічну належність Шийно.

Ай Вада, організаторка гран-прі конкурсу «Міс Японія», розповідала, що судді абсолютно впевнено обрали дівчину переможницею і що це «дало нам можливість переосмислити, що таке японська краса».

Коментарі