Новини

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Водограй» оголошує прийом заявок учасників

Призовий фонд – 100 000 грн (50% переможцю та 50% на ЗСУ).У Чернівцях започаткували музичний фестиваль «Водограй»

Чернівецький Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука організовує всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс «ВОДОГРАЙ», присвячений 75-річчю від дня народження Володимира Івасюка.

Про це «Шпальті» розповіли у пресслужбі Миколайчука.

Центр запрошує учасників усіх вікових груп та музичних напрямків, зокрема солістів, дуети, тріо, квартети, квінтети та ансамблі. Вони можуть виконувати твори Івасюка у класичному або у власному аранжуванні.

Фестиваль має такі номінації, як естрадний вокал, народний вокал, джазовий вокал, інструментальна музика, театралізована постановка та інші.

Захід складається з чотирьох турів, починаючи з етапу надсилання відеозаписів виступів учасників (I тур), де здійснюється попередній відбір. Далі учасники змагаються у II турі, що передбачає оцінку журі за десятибальною шкалою. У III турі оголошують переможців, а гала-концерт та нагородження відбудуться у IV турі.

Заявки на участь приймають до 25 лютого. Для участи у фестивалі учасники повинні подати відео виступу, відзнятого не раніше вересня 2023 року та виконаного наживо, можна з супроводом чи під фонограму мінус. Форма заявки.

Призовий фонд: 100 000 грн (50% переможцю та 50 на ЗСУ).

Нагадаємо, недавно «Шпальта» розповідала, що каса Чернівецького обласного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської працює без вихідних. Таке нововведення запровадили нещодавно.

Коментарі