Новини

У Чернівцях у Центрі Миколайчука покажуть декілька фільмів: розклад

Показ відбудеться у суботу.

Pexels.co. Фотограф: Tima Miroshnichenko

У Чернівцях у Центрі Миколайчука 3 лютого покажуть декілька фільмів: «Як там Катя?», «Голда» та «Школа Магічних Тварин». Про це «Шпальті» розповіли у пресслужбі Миколайчука.

Фільми

«Як там Катя?» (15:00)

Довгоочікувана українська стрічка, яка отримала визнання на престижному кінофестивалі у Локарно в конкурсній програмі Concorso Cineasti del presente. Там фільм отримав спеціальний приз журі Ciné+ та приз за кращу акторську гру для Анастасії Карпенко. Ця зворушлива драма розповідає історію лікарки швидкої допомоги Анни, яка, зіштовхнувшись із несподіваною трагедією, вирушає в пошуках сили та надії. Фільм, який викликає емоційні коливання та змушує задуматися про справжнє значення сім’ї.

«Голда» (18:00)

Легендарна Гелен Міррен у ролі прем’єр-міністерки Ізраїлю Голди Меїр зіштовхується з важкими рішеннями під час війни Судного дня 1973 року. Фільм, що розкриває історичні факти та долає глибини жіночої сили.

«Школа магічних тварин» (12:00)

У фентезі-фільмі Іда та Бенні, учні надзвичайної школи, об’єднують свої сили з чарівними тваринами, щоб розкрити таємниці дивних дір, що з’явилися на території школи. Загадкові пригоди, магія та дружба чекають на глядачів у кожному кадрі.

Нагадаємо, у Чернівцях фотограф Максим Козменко проведе безкоштовний захід на тему: «Фотографувати, щоб побачити».

Коментарі