Афіша, Новини

Майбутнє музейної культури: у Чернівцях відбудуться Музейні дискусії

Тема заходу – «Музейна педагогіка – вимога часу чи п’яте колесо до воза?».

Майбутнє музейної культури: у Чернівцях відбудуться Музейні дискусії

Майбутнє музейної культури: у Чернівцях відбудуться Музейні дискусії

Про майбутнє музейної культури у Чернівцях дискутуватимуть у четвер, 1 лютого, в приміщенні Чернівецького обласного художнього музею.

Зустріч на тему «Музейна педагогіка – вимога часу чи п’яте колесо до воза?» відбудеться у рамках циклу «Музейні дискусії». Його започатковано в рамках освітнього проєкту Чернівецького музею історії та культури євреїв Буковини «Дім пам’яті». 

Спікерами заходу будуть керівниця освітніх програм Чернівецького музею історії та культури євреїв Буковини Анна Ямчук та заступниця директора з навчально-виховної роботи Чернівецького ліцею №8 імені Тараса Григоровича Шевченка Романа Фисюк.  

«Учасники дискусії спробують проаналізувати цю ситуацію з позицій самих музейників, учительського загалу, суб’єктів формальної і неформальної освіти, а також окреслити зміст і значення музейної педагогіки на основі передового досвіду», – пишуть організатори. 

Початок об 11:00. Вхід на захід вільний. Організатори запрошують долучитися всіх зацікавлених.

Нагадаємо, нещодавно «Шпальта» розповідала, що у мистецькому просторі «Шепетівка» 27 січня відбудеться поетична вистава театру «Зграя» за віршами Пауля Целана. Режисеркою спектаклю «Ти теж говори» є Світлана Попович.

Коментарі