Новини

У Чернівцях запускають безкоштовний курс української мови для дорослих

Курс вестиме письменниця та PR-менеджерка «Видавництва 21» Марина Горбатюк.

У Чернівцях на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запускають безоплатний курс української мови для дорослих.

У Чернівцях на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запускають безоплатний курс української мови для дорослих. Вестиме його письменниця та PR-менеджерка «Видавництва 21» Марина Горбатюк. 

Про це повідомляє пресслужба Гончаренко центру.

Як зазначає директор простору Віталій Яремчук, заняття курсу розраховані на учасників з різним рівнем володіння українською мовою. Навчання відбуватимуться із залученням методів інтерактивного навчання й елементів креативного письма. 

«З початком повномасштабного вторгнення Чернівці стали прихистком для багатьох переселенців. Багато з них прагнуть покращити своє володіння українською, тому ми й створили окремий безоплатний курс. Наша мета — допомогти людям стати більш компетентними мовцями, поповнити словниковий запас та вдосконалити розмовну українську», — йдеться у повідомленні.

Навчатиме українську мову Марина Горбатюк — магістерка української філології, випускниця ЧНУ імені Юрія Федьковича, PR-менеджерка «Видавництва 21», письменниця та модераторка книжкового клубу «Пере(ПРО)читання». 

Тривалість курсу — 30 занять. 

Навчання проходитимуть щотижня, у понеділок із 15:30 до 16:30 та в четвер з 14:15 до 15:15. 

Для участі заповніть форму за цим посиланням до 25 січня включно.

Нагадаємо, чернівецький Гончаренко центр організовує проєкт «Плюс-Плюс» для підтримки дружин, матерів та сестер українських бійців. 

 

Коментарі