Новини

На прибирання вулиці Ольги Кобилянської у 2024 році витратять майже 2 мільйони гривень

До обов’язків підрядника серед іншого входить механізоване прибирання. 

прибирання Кобилянської

2024 року з бюджету Чернівців на прибирання вулиці Ольги Кобилянської витратять 1 950 320 гривень.

Про це йдеться на сайті «Prosorro».

Замовником є Департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради. За умовами тендеру, до обов’язків виконавця входить механізоване прибирання вулиці. Зокрема це чистка бруківки та її миття.

Фірма, що переможе у тендері, серед іншого має щоденно прибирати вулицю, арочні під’їзди та лунки під чавунними решітками з 6:00 до 22:00 двічі на день. Водночас механізоване прибирання проводитимуть в інші дні.

До технічного завдання також входить щоденне очищення урн від сміття та їх миття, протирання лавок від пилу та бруду, взимку – від снігу. Підрядник має тричі на рік рихлити металічні лунки біля кленів.

Також потрібно ремонтувати та фарбувати лавки, велопарковки, чавунні решітки та інші МАФи двічі на рік. Послуги підрядник повинен надавати до 31 грудня 2024 року.

Тендерні пропозиції приймали до 9 січня. Свою пропозицію подав лише один підрядник. Це товариство з обмеженою відповідальністю «Прибиральна компанія “СМАРТ КЛІН”».

Читайте також: На ремонт вулиці Заньковецької у Чернівцях планують витратити 48 мільйонів гривень: коли розпочнуть роботи

 

Коментарі