Новини

Школярів з Буковини запрошують взяти участь в Міжнародній Економічній Олімпіаді

Конкурс для школярів 10-11 класів.

Школярів із Буковини запрошують взяти участь у Міжнародній Економічній Олімпіаді 2023-2024. 

Фото Центру Бендукідзе

Школярів із Буковини запрошують взяти участь у Міжнародній Економічній Олімпіаді 2023-2024. 

Про це повідомляє пресслужба Центру Бендукідзе, яка організовує захід у партнерстві з EFI.

Конкурс призначений для учнів 10-11 класів (за бажанням можуть долучитися й учні 9 класів). Для цього не потрібно навчатися у спеціалізованій школі чи класі. Участь у конкурсі безкоштовна. 

Для участі в конкурсі вчителі/викладачі повинні до 31 грудня включно зареєструвати свої навчальні заклади за посиланням.

Економічна олімпіада в Україні проводиться за сприяння Міністерства освіти й науки України і Малої академії наук, та підтримки Національного Банку України, Київської школи економіки, Студії онлайн освіти EdEra й Української академії лідерства.

Деталі та правила олімпіади за посилання.

Також можна писати на електронну адресу: [email protected]

Що таке Економічна олімпіада (ЕО) 

Це міжнародне змагання з економічного мислення між школярами старших класів, метою якого є зацікавити підлітків вивченням економіки і виміряти їхній рівень економічної грамотності.

Вона була заснована Інститутом економічної освіти (INEV) у Чехії у 2016 році з метою заповнення прогалини у викладанні економіки та фінансів у середніх школах.

Через рік після заснування ЕО розширилася на Словаччину. Нині ЕО охоплює вже 20 країн, серед яких Словаччина, Чехія, Угорщина, Польща, Грузія, Греція, Боснія та Герцеговина, Північна Македонія, Україна, Азербайджан, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, Косово, Аргентина, США, Китай та Іспанія. 

 

Коментарі