Новини

Відтепер і з голлівудськими прем’єрами: у Центрі Миколайчука показали афішу на грудень

Директорка Тетяна Д’яченко розповіла «Шпальті», що завдяки співпраці із закордонними дистриб’юторами список сеансів у Центрі Миколайчука та ККЗ «Чернівці» поповниться голлівудськими прем’єрами. Зокрема, першим подібним фільмом стане «Вонка» режисера Пола Кінґа.

прем'єрами

Відтепер і з голлівудськими прем’єрами: у Центрі Миколайчука показали афішу на грудень

У Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука оприлюднили афішу кіносеансів на грудень. Серед списку фільмів і нова стрічка Пола Кінґа  — «Вонка», прем’єра якої в Україні запланована 14 грудня. У Центрі Миколайчука перший сеанс стрічки відбудеться 15 грудня, одночасно з початком світового прокату. 

Директорка Центру Миколайчука Тетяна Д’яченко розповідає, що завдяки співпраці з дистриб’юторами, державній установі вдалося отримати права на показ світових прем’єр.

«Ми ніколи не залишали спроб зробити так, щоб у нас були прем’єрні стрічки. Ми працюємо з декількома дистриб’юторами, й деякі з них мають такі прем’єрні покази», – розповідає Тетяна Д’яченко.

«Вонка» – не остання прем’єрна стрічка, каже директорка. Також вона запевнила, що ціни квитків на прем’єрні сеанси будуть такими ж, як і для решти показів.

«Для діток це 50 гривень, для дорослих – 100. Не змінюємо ціну, тому що ми комунальна установа. Є безліч людей, які не мають змоги піти в кінотеатр на сеанси за вищою ціною. Тому дотримуємося такої цінової політики. Тим паче, в країні війна, маємо дати змогу всім верствам населення прийти й подивитися ці фільми», – каже директорка.

Також упродовж грудня у Центрі Миколайчука та кіноконцертній залі «Чернівці» покажуть український психологічний трилер «Між нами», мультфільм «Мавка. Лісова пісня», німецьку історичну драму «Хід короля» та інші.

прем'єрами

афіша кіносеансів

Нагадаємо, нещодавно «Шпальта» розповідала, що у Центрі Миколайчука відбудеться благодійний концерт зі збором коштів військовим для купівлі тепловізора. Щоб відвідати захід, потрібно зробити добровільний донат на будь-яку суму.

Коментарі