Новини

«Порятунок дитинства, яке вкрали у наших дітей»: у Чернівцях організують свято до дня Святого Миколая

Свято заплановане на 9 грудня.

У Чернівцях до дня Святого Миколая відбудеться дитячий фестиваль «Амбасадор дитинства». Будуть святкове пригощання, концертна програма за участи відомих українських блогерів та артистів, а також автограф-сесія із зірковими гостями.

Про це під час спільної пресконференції розповіли представники громадської організації «Амбасадор дитинства» Василь Котляров і Артем Щеблікін, а також голова обласної ради Олексій Бойко.

«В Україні майже два роки триває повномасштабна війна, але, попри ці важкі часи, не маємо права забувати про тих, заради кого воюють наші захисники, – наших дітей. Це особливий час, коли вони чекають уваги та подарунків, і не можна відбирати у дітей свято. Захід відбудеться з дотриманням усіх правил безпеки», – зазначив Олексій Бойко.

У Чернівцях ГО «Амбасадор дитинства» вже вдруге організовує однойменне свято. Торік захід відбувся в жовтні, його відвідали близько тисячі дітей.

За словами організатора Василя Котлярова, діти мають відчути магію свята та загадати бажання, які обов’язково здійсняться. Підготували сюрпризи за участи блогерів, зірок та спеціальних гостей.

«Наша ідея – це порятунок дитинства, яке вкрали у наших дітей росіяни. Вхід для всіх дітей безкоштовний, тільки за попередньою реєстрацією», – каже інший представник організації Артем Щеблікін.

Свято відбудеться 9 грудня у торговельно-розважальному центрі «Панорама».

Благодійні заходи, організовані «амбасадорами», вже відвідали понад 70 тисяч дітей по всій країні. Це вже 17 благодійний фестиваль, який проводять «амбасадори». Вони робили дитячі заходи в Києві, Луцьку, Львові, Тернополі, Кам’янці-Подільському та інших містах.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали історію про дітей, які щодня проходять близько чотирьох кілометрів до своєї школи і ще стільки ж, повертаючись додому після уроків. Це єдиний в області навчальний заклад, куди неможливо дістатися транспортом.

Команда «Шпальти» вирішила подарувати диво учням цієї школи. Оголошуємо акцію «Подаруй дитині усмішку» до дня Святого Миколая.

Коментарі