Новини

У сервісному центрі МВС у Чернівцях запрацював проєкт «Прозорі іспити» 

Відтепер у сервісному центрі під час теоретичних та практичних екзаменів ведеться відеоспостереження для створення максимально прозорих умов для складання іспитів.

( сервісному центрі )

фото регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Чернівецькій області

У рамках проєкту «Прозорі іспити», у сервісному центрі МВС у Чернівцях, який приймає іспити у майбутніх водіїв тепер є відеокамери з аудіозаписом. Вони фіксують звук та не залишають сліпих зон. Це виключає будь-яку можливість втручання в процес складання іспиту. Камерами оснащенні також  транспортні засоби для складання іспитів, щоб мінімізувати будь-які втручання.

Про це повідомили у пресслужбу регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Чернівецькій області.

Віднині екзаменаційну діяльність у регіоні здійснює лише сервісний центр МВС №7341 міста Чернівці за адресою на вулиці Руська, 248 М. У ньому збільшили кількість працівників, робочих місць та автівок для складання іспитів.

«Замість трьох екзаменаторів, що приймали практичні іспити, штатна чисельність екзаменаторів збільшилася до 9 осіб. Кількість навчальних автомобілів збільшилася на 2 одиниці. Загальна кількість автомобілів складає 6 одиниць. До кінця 2023 року буде придбано ще один новий автомобіль», – розповів начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області Василь Душинський.

На даний час затверджено 4 маршрути для прийняття практичних іспитів на категорії В, СІ, С, D1, D, BE, C1E, CE, з якими можна ознайомитися на сайті Головного сервісного центру МВС. Загальна протяжність маршрутів близько 30 км.

Нагадаємо, раніше Шпальта розповідала, що власники електрокарів тепер зобов’язані мати «зелені» номерні знаки.

Коментарі