Новини

Другий етап Першої ліги футбольний клуб «Буковина» розпочне з другої сходинки

У другій половині сезону СФК Буковина боротиметься в «групі виживання» за збереження прописки в першій лізі.

Матч між СФК Буковина та Поділля

СФК Буковина за підсумками першої половини сезону не змогла втриматися в чільній п’ятірці групи A. Це дозволило б  головній футбольній команді Чернівців наступного року гарантувати собі місце у Першій лізі та боротися за вихід до Української Прем’єр-ліги.

Не дібравши п’яти очок до чільної п’ятірки, «Буковина» посіла шосте місце.

Нагадаємо, в останньому офіційному матчі цього року чернівецька команда поступилася вдома «Поділлю» з Хмельницького – 0:2.

Відтак команда з Чернівців потрапила до «групи виживання», де гратимуть десять команд, котрі в першій половині сезону посіли 6 – 10 місця у групах A та В.

Згідно з регламентом, всі зароблені очки, забиті та пропущені м’ячі та інші важливі показники зберігаються та впливають на подальший результат у другій половині сезону.

Тож, як повідомляють на сторінці СФК «Буковина» у фейсбуку, чернівецька команда почне другий етап чемпіонату з другої сходинки. В доробку чернівчан 21 очко. Попереду лише запорізький «Металург» з 25 очками, котрий посів шосте місце в групі B.

Водночас два найближчі переслідувачі – вищезгадане «Поділля» та тернопільська «Нива» – відстають усього лише на одне очко.

Коментарі