Новини

Штраф та блокування: у ЧТУ розповіли, що буде, якщо передати персоналізовану транспортну картку іншим

З початку місяця контролери вже вилучили 5 персоніфікованих транспортних карток. Найчастіші випадки: пасажир реєстрував поїздку за інших та отримував за це кошти, або картку передавали в руки іншій особі.

Фото: ЧТУ

Персоналізовану транспортну картку не можна передавати іншій особі. Транспортна картка «Пільгова» виготовлена на підставі документів, які підтверджують право на безоплатний проїзд.

Про це повідомляють у Чернівецькому транспортному управлінні.

З початку місяця контролери вже вилучили 5 персоніфікованих транспортних карток. Найчастіші випадки: пасажир реєстрував поїздку за інших та отримував за це кошти, або картка передавалася в руки іншій особі, яка нею користувалася.

За такі дії можна отримати штраф. Опісля складають Акт на вилучення проїзних документів, а саму ж транспортну картку блокують.

«Ми наполягаємо, щоб кожен пасажир користувався карткою тільки для власних поїздок», — кажуть в управлінні. 

Фото: ЧТУ

Раніше Шпальта розповідала, що у комунальному громадському транспорті Чернівців з 2 лютого почне діє транспортна картка «Загальна». Її можна придбати за 200 гривень: 30 гривень складає вартість власне картки, решта 170 — це кошти, передбачені на проїзд. Картку можна поповнювати через термінали.

Коментарі