Новини

У Місті добра у Чернівцях відкриють реабілітаційний центр та хоспіс для дітей

Усі послуги будуть безкоштовні.

Фото надала пресслужба Міста Добра

З 20 листопада на території центру «Місто Добра» у Чернівцях розпочне функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі безкоштовні.

Про це повідомили Шпальті у благодійному фонді «Місто добра».

«Ми допомагатимемо дітям з інвалідністю, яких виховує лише один з батьків (опікунів/піклувальників)», – йдеться у повідомленні. 

Допомагатимуть дітям: 

– які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду;

– які мають складні діагнози й потребують паліативного піклування.

У Місті Добра є вся необхідна техніка та підготовлена команда. 

За потреби Центр забезпечить транспортуванням дітей з інших областей України, проживання родини в центрі із забезпеченням всіх побутових потреб та допоможе вирішити інші супутні організаційні питання. 

«Можемо прийняти в центр матерів із хворою дитиною та іншими дітьми, якщо відсутній другий опікун, який може забезпечити догляд здоровим дітям», – зазначили в Місті добра.

Також у Місті добра готові надати психологічну, юридичну, просвітницьку або іншу допомогу батькам таких дітей.

Крім того, у Центрі є можливість перебування дітей без батьків.

Також паралельно з реабілітацією дитини чи перебування в хоспісі, одиноким мамам можуть надаватися послуги професійного навчання, допомога з працевлаштуванням чи відкриттям власної справи.

Для уточнення інформації або для додаткових пишіть на електронну адресу [email protected] або телефонуйте за номером 099 200 01 03.

 

Коментарі