Афіша, Новини

«Шлях до себе»: у Чернівцях відбудеться п’ятий Youth Speak Forum

На форумі говоритимуть про вихід із зони комфорту, емоційний інтелект, як реалізувати власні ідеї та як розвинути особистий бренд.

Архівне фото “Шпальти”

У Чернівцях 19 листопада вп’яте проведуть молодіжний форум Буковини «Youth Speak Forum». Про це в пресрелізі повідомляє відокремлений підрозділ всеукраїнської молодіжної громадської організації «AIESEC в Україні» у місті Чернівцях.

Організатори зазначають, що подія відбуватиметься у кіноконцертній залі «Чернівці». Гасло цьогорічного форуму: «Шлях до себе».

«Цьогоріч форум повністю відбуватиметься офлайн. Це вперше за останні 3 роки реалізацій. Учасники зможуть наживо 
спілкуватися зі спікерам під час їхніх виступів та опісля. Активні учасники форуму можуть отримати подарунки від партнерів», – кажуть організатори.

На форумі говоритимуть про вихід із зони комфорту, емоційний інтелект, як реалізувати власні ідеї та як розвинути особистий бренд. Також організатори додають, що учасники форуму дізнаються, як готуватися до бізнес-перемовин, ознайомляться з можливостями для молоді від запрошених партнерів та навчаться поєднувати роботу із життям.

Серед запрошених спікерів: психологиня, сексологиня, стоматологиня, що стала бізнесвумен, експертка з підготовки до НМТ, підприємці, викладачі, волонтери, інфлюенсери та журналісти.

Участь безкоштовна. Необхідно зареєструватися за посиланням.

Довідка:

Youth Speak Forum — щорічна подія, яку організовує громадська організація «AIESEC» по всьому світу. Молодь у Чернівцях організовує його вже вп’яте.

Метою форуму є створення платформи для взаємодії активної молоді України з представниками державного, громадського та бізнес-секторів задля пошуку нових перспектив, ухвалення спільних рішень та втілення їх у реальність.

Коментарі