Новини

«Буковина» зіграла внічию з «Нивою» Бузовою. Фото

Матч 14-го туру Першої ліги «Буковина» зіграла внічию з «Нивою» Бузовою. Він завершився з рахунком 3:3.

Сьогодні, 28 жовтня, СФК «Буковина» у Чернівцях зіграв внічию з «Нивою» Бузовою.

Про це стало відомо з офіційної онлайн-трансляції зустрічі.

Як проходила гра

Матч 14-го туру Першої ліги завершився з рахунком 3:3. У першому таймі на 3 хвилині мʼяч у ворота господарів поля забив Іван Будняк. Опісля, на 7 хвилині матчу, Віталій Фарасєєнко зрівняв рахунок. На 23 хвилині гри футболіст «Ниви» Руслан Паламар знову вивів гостей вперед.

У другому таймі жовто-чорним вдалося зрівняли рахунок, але не надовго. Так, на 63 хвилині Василь Палагнюк забив гол у ворота суперників. Проте вже на 66 хвилині Тименко знову вивів СФК «Нива» Бузова вперед.

Зрівняла рахунок «Буковина» на останніх хвилинах матчу. Ще один гол у ворота суперників забив Василь Палагнюк на 83 хвилині. Цим самим врятував жовто-чорних від поразки.

Турнірне становище

Відтак «Буковина» посідає 6 місце у турнірній таблиці. Наступний матч жовто-чорні зіграють з «Металістом» на виїзді в Ужгороді у неділю, 4 листопада. Початок зустрічі – о 12:00.

Раніше «Шпальта» розповідала, що у рамках 13 туру Першої ліги України «Прикарпаття» приймала чернівецьку «Буковину». За підсумками матчу, «жовто-чорні» поступились з рахунком 2:1.

Фото Ігоря Константинюка 

Коментарі