Новини

Армійська англійська: ENG for UARMY запустив ютуб-канал для українських військових

Такий канал використовують військові психологи як частину реабілітаційної програми для звільнених військовополонених.

Фото ілюстративне: Генштаб

Соціальний проєкт «ENG for UARMY» запустив ютуб-канал «Армійська англійська» для українських військових. За допомогою цього каналу військовослужбовці зможуть вивчати військову англійську відповідно до мовних стандартів НАТО.

Про це йдеться на сайті Чернівецької ОВА.

Проєкт створила група волонтерів на чолі з викладачкою Оленою Чекрижовою.

«ENG for UARMY» має на меті навчити захисників України англійської мови. Йдеться про армійську англійську, що допоможе підвищити професійний рівень знань і відповідність міжнародним стандартам офіцерів та особового складу ЗСУ.

«Також це допоможе швидше опановувати нові види західного озброєння та військову й тактичну підготовку завдяки безпосередній комунікації з іноземними інструкторами, передавати власний бойовий досвід і знання, брати участь у місіях за кордоном», – ідеться у повідомленні.

Курс «Армійська англійська» розробили з урахуванням потреб і пріоритетів військових.

Відеоуроки зі спеціалізованою військовою лексикою, граматикою, а також порадами щодо вивчення мови регулярно виходять на ютуб-каналі «Армійська англійська». Наразі там є 37 навчальних відео. Цей курс використовують військові психологи як частину реабілітаційної програми для звільнених військовополонених. В Україні поки що немає подібних спеціалізованих проєктів для військових.

Коментарі