Новини

Молодіжна збірна України перемогла англійців у відборі на Євро-2025

Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь української збірної. Це третя перемога української молодіжки у рамках кваліфікації.

Фото David Balogh, Getty Images

Молодіжна збірна України з футболу здобула третю перемогу у кваліфікації на Євро-2025. «Синьо-жовті» у третьому матчі відбору обіграли Англію з рахунком 3:2.

Про це повідомляє «Суспільне Спорт».

До очного протистояння у третьому турі відбору на молодіжний чемпіонат Європи Англія та Україна підійшли у статусі лідерів групи F. Обидві збірні у попередніх поєдинках кваліфікації набрали по шість очок, однак англійці займали перше місце завдяки додатковим показникам.

У першому таймі Україна змогла здобути перевагу в два голи. Спочатку Назар Волошин на 31-й хвилині скористався передачею Максима Брагару та вивів «синьо-жовтих» вперед. Ще через 12 хвилин Олег Очеретько подвоїв перевагу українців.

Англія скоротила відставання гольовим ударом нападника «Челсі» Ноні Мадуеке на 67-й хвилині. На 89-й хвилині збірна з Туманного Альбіону змогла зрівняти рахунок завдяки голу Чарлі Крессвелла, який встановив рахунок 2:2.

У компенсований час нападник «Руха» Ілля Квасниця вирвав перемогу для України – 3:2.

Коментарі