Новини

Двох військових із Буковини нагородили медалями «За оборону рідної держави»

Це Сергій Винничук та Олександр Бабій.

Фото: Веренчанська сільська територіальна громада

Двох військових із Веренчанської громади Сергія Винничука та Олександра Бабія нагородили медалями «За оборону рідної держави».

Про це повідомляє Веренчанська сільська територіальна громада на своїй сторінці у фейсбуку.

Фото: Веренчанська сільська територіальна громада

Буковинців нагородили: «За мужність і самопожертву,  зразкове виконання службового обов’язку, що виявлені в боях за незалежність і суверенітет рідної держави».

Фото: Веренчанська сільська територіальна громада

«Наші захисники в надзвичайних умовах  виявили активну громадянську позицію, проявили сміливість, безстрашність та самовідданість. Із перших днів війни, ще 2014 року, вони мужньо стали на  захист Батьківщини. 2022-го, з початком жорстокого наступу окупантів, Герої, не роздумуючи, пішли у бій із ворогом. Такі різні і водночас такі схожі. Доля вмить поєднала їхні життя. Сором’язливі,  незламні, мужні, хоробрі, щирі, сміливі, відважні та добрі – такими знають їх рідні та односельці. Бойові побратими, друзі, які проходять військову службу в одній частині. У бій ідуть разом,  підтримують бойовий дух один одного, допомагають у всьому, сумують та радіють успіхам кожного», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, військовий із села Клішківців Андрій Божик отримав почесний нагрудний знак від Валерія Залужного – «Сталевий хрест».

Коментарі