Новини

В Україні запустили цифрову платформу, де можна зберегти пам’ять про померлих близьких

Сторінку памʼяті можна зробити публічною чи приватною – як на етапі створення, так і змінивши цей пункт пізніше в налаштуваннях.

Фото: inheart.memorial

В Україні з’явилась безкоштовна платформа Inheart, яка дозволяє зберігати спогади про померлих близьких.

Про це повідомили розробники сайту.

На платформі можна створити сторінку та зібрати альбомні фотографії, відеозаписи, листи та інші особисті спогади про померлого.

«Inheart – це сервіс збереження пам’яті про померлого близького. Ми допоможемо зібрати всі частинки цифрового сліду про людину і зберегти їх в одному місці. Біографія, фото і відео, спогади друзів – усе це ми зберігаємо на кількох серверах у різних країнах, таким чином ви зможете передавати памʼять через покоління без побоювання втратити дорогі серцю архіви», – йдеться в повідомленні. 

Перевагою платформи є безпека даних. Інформація про померлого зберігатиметься на кількох серверах в різних країнах, що збільшує надійність архівації даних.

Тут можна передавати геолокацію поховання максимально точно. Тож користувач платформи зможе поділитися з родичами чи друзями координатами розташування пам’ятника.

Також на платформі можна поділитися посиланням на даний профіль із друзями померлої людини, щоб вони, за бажанням, написали теплі слова чи додали спільні фото або відео.

Разом зі створенням сторінки користувач отримує від розробників сервісу QR-код, який можна розмістити на могилі.

Наразі триває розробка окремого модулю для збереження пам’яті про загиблих українських захисників у повномасштабній війні з росією.

 

Коментарі