Новини

У Чернівецькому театрі ляльок покажуть виставу для дорослих

Прем’єра вистави відбудеться до Дня міста.

У Чернівецькому академічному обласному театрі ляльок у суботу, 7 жовтня, відбудеться прем’єра вистави для дорослих «Пригоди бравого вояка Швейка». Початок о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба театру.

Вистава орієнтована на глядацьку аудиторію від 14 років.

«Вперше за достатньо великий період часу наш театр створив виставу для дорослих глядачів. Так, ми хочемо нагадати, що театр ляльок – театр не лише для дітей», – йдеться у повідомленні.

Вистава «Пригоди бравого вояка Швейка, або Про маленьку людину під час великих потрясінь» Світлани Новицької за мотивами роману Ярослава Гашека. Режисер-постановник – Іван Данілін.

Про виставу:

Чеський письменник Ярослав Гашек написав роман «Пригоди бравого вояка Швейка» про події першої світової війни. Головний персонаж – пересічна людина, носій народного гумору, який зазнає численних комічних пригод, що допомагає йому вижити у вирі трагічних подій.

У сценічній версії роману, створеній творчою командою Чернівецького театру ляльок «Пригоди бравого вояка Швейка, або Про маленьку людину під час великих потрясінь», простежуються паралелі із сучасністю. Історію творять рядові, на чиїх плечах тримається світ.

Премʼєрні покази вистави відбудуться також: 13, 27 жовтня о 17:00

Контактний телефон: 0509121678, 52-68-39.

 

Коментарі