Новини

Перший опублікований в Україні «Щоденник війни» їде у благодійний тур Європою

Книжка «24.02» Андрія Мероника розповідає невигадану історію про компанію молодих людей, які опинилися посеред війни і вчилися пристосовуватися до нових реалій, щоби бути корисними своїй країні.

Фото надали у видавництві

Перший опублікований в Україні щоденник широкомасштабного російського вторгнення, що видали у чернівецькому «Видавництві 21», їде у благодійний тур Європою.

Про це «Шпальті» повідомили у видавництві.

Книжка «24.02» Андрія Мероника розповідає невигадану історію про компанію молодих людей, які опинилися посеред війни і вчилися пристосовуватися до нових реалій, аби бути корисними своїй країні.

Фото надали у видавництві

У жовтні стартує тур автора книжки п’ятьма містами Польщі й Німеччини. Так, він відвідає Гданськ, Краків, Берлін, Лейпциг та Франкфурт-на-Майні. У цих містах Андрій Мероник розповість про те, як вдалося долучити до написання цієї книжки «зірок», чому видання купували за 10 тисяч гривень, навіщо солдати брали з собою цю книжку в окопи, як «24.02» потрапила у судове провадження на Черкащині та чому після написання книги автор став справжнім хіпстером.

Розклад презентацій:
– 17 жовтня – м. Гданськ, Nadbałtyckie Centrum Kultury (Польща);
– 23 жовтня – м. Краків, NIĆ. Kawiarnio-księgarnia (Польща)
– 27 жовтня – м. Берлін, Stadtteilbibliothek Karow (Німеччина);
– 30 жовтня – м. Франкфурт-на-Майні, Український координаційний центр (Німеччина);
– 1 листопада – м. Лейпциг, Leipziger Stadtbibliothek (Німеччина).

Докладна програма туру на офіційній сторінці проєкту. Вхід на всі заходи вільний. Під час подій збиратимуть кошти на ЗСУ.

Довідка

Андрій Мероник – письменник, автор чотирьох книжок, математик, благодійник та підприємець. Уродженець міста Борщева, Тернопільської области. Член громадської організації АЗПУ (Авіація загального призначення України).

Коментарі