Новини

Велика Британія виділила більш ніж 11 мільйонів фунтів стерлінгів на допомогу українським біженцям

Пакет підтримки допоможе більшій кількості українців інтегруватися у свої громади під час перебування у Великій Британії, а також сприятиме їхньому кар’єрному зростанню.

Фото: Aleks Marinkovic/Unsplash

Велика Британія виділила 11,5 мільйона фунтів стерлінгів (більш ніж 14,5 мільйона доларів) для допомоги українським біженцям, які наразі живуть в Англії, Вельсі, Шотландії та Північній Ірландії.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на Міністерство у справах вирівнювання, житлового будівництва та громад Великої Британії.

«Пакет підтримки допоможе більшій кількості українців, які прибувають до Англії, Вельсу, Шотландії та Північної Ірландії, інтегруватися у свої громади під час перебування у Великій Британії, а також сприятиме їхньому кар’єрному зростанню», – зазначають у відомстві.

Так, близько десяти тисяч українців зможуть скористатися допомогою у вивченні англійської мови – це сприятиме їхньому працевлаштуванню. Інтенсивна мовна програма передбачатиме приблизно 20 годин онлайн-навчання на тиждень впродовж 10 тижнів.

Також надаватимуть додаткову підтримку при працевлаштуванні протягом 12 тижнів. Вона включатиме поради щодо пошуку роботи, написання резюме, підтримку під час подачі заяв, індивідуальні консультації.

Коментарі