Новини

Helsi запустив сервіс для отримання медичних довідок для садочків, шкіл і ВНЗ

У застосунок додали дані про форму довідок та покроковий алгоритм їх отримання.

Фото ілюстративне, news.finance.ua

Медичний провайдер Helsi запустив сервіс, який спрощує процес отримання обов’язкових медичних довідок для зарахування до садочків, шкіл та ВНЗ, а також для працевлаштування за окремими професіями.

Про це пише Детектор медіа з посиланням на повідомлення до редакції.

У застосунок додали дані про форму довідок та покроковий алгоритм їх отримання. Він доступний з телефону чи будь-якого іншого девайса.

Щоб оформити довідку в Helsi, потрібно в застосунку обрати «Сервіси» та знайти розділ «Довідки та профілактика». 

На екрані з’явиться список обов’язкових медичних довідок, а саме:

№ 086-1/о — для садочка та школи;

№ 086-о — для ВНЗ;

№ 028/о — для басейну;

№ 083/о — для водіїв;

№ 1-ОМК — для особистої медичної книжки.

Обравши потрібний вид довідки, користувач може переглянути, які документи, консультації лікарів та аналізи необхідні для її отримання. Після цього прямо з додатка можна записатися на прийом до профільних лікарів на зручний час, розповідають у компанії.

Результати медоглядів, аналізи та довідки можна зберігати в розділі «Медичні документи» в застосунку та за необхідності дати доступ лікарю, роздрукувати чи переслати.

Згодом у Helsi також планують додати алгоритм, який дозволить отримувати довідки у пришвидшеному режимі. У застосунку з’явиться перелік приватних лікарень, які надають комплексну послугу проходження медогляду та здачі аналізів для отримання довідок в одному місці.

Довідка.

Helsi.me – це сервіс запису на медичні послуги й зберігання медичних даних. Застосунком користуються понад 5,5 мільйона людей, а також близько 50 тисяч лікарів по всій Україні.

 

Коментарі