Новини

У чернівецькому видавництві «Чорні вівці» вийшла книжка для дітей про те, як заснувати бізнес

Це художня історія, яка допоможе дитині краще зрозуміти, що вона хоче робити, як розвиватися, реалізувати свої мрії та цінувати кошти.

Фото надали у видавництві «Чорні вівці»

У Чернівцях у дитячому артвидавництві «Чорні вівці» вийшла книжка «”Песа і пес”: наш хвостатий бізнéс». Це історія для дітей про те, як заснувати свій бізнес.

Про це повідомили у пресрелізі видавництва.

Це перше видання з однойменної серії, яку написала авторка понад 50 книжок для дітей і підлітків Оксана Лущевська й проілюструвала Софія Кобяковська.

На фото Оксана Лущевська

В історії йдеться про двох сестер-близнючок Анну й Марію, які мріють відкрити власний бізнес – ательє з пошиття собачого одягу.

За словами головної редакторки видавництва Христі Венгринюк, ця художня історія допоможе дитині краще зрозуміти, що вона хоче робити, як розвиватися, реалізувати свої мрії та цінувати кошти.

«Під час підготовки до написання книжки я провела інтерв’ю з організаторкою з ательє і магазину «Woofit». Вона мені дуже допомогла краще зрозуміти, навіщо собакам той чи інший одяг. І також що це не забавка, а необхідність саме в холодну пору року», – говорить письменниця Оксана Лущевська.

Видання розраховане на дітей від семи років. Друга частина цієї серії вже в роботі.

Довідка

Оксана Лущевська – авторка майже пів сотні дитячих і підліткових книжок, серед яких «Сем, без проблем», «Залізний вовк», «Авіа, пташиний диспетчер», «Папужка» та «Синя парасоля». Оксана захоплюється малюванням, любить дудлінг (англ. doodle – несвідомий малюнок), біг, перекладає книжки-картинки й комікси. Наразі живе в місті Стейт-Коледж (штат Пенсильванія, США).

Софія Кобяковська – ілюстраторка, створює малюнки для дитячих книжок, пакування, текстилю, виготовляє кераміку з фарфору.

Коментарі