Новини

Коштував майже 900 тисяч гривень: у Чернівцях облаштували ще один громадський простір

На розі вулиць Емінеску та Бандери облаштували тротуар, зменшили радіус повороту для транспорту, а також встановили дві триметрові лавки.

Фото: Чернівецька міська рада

У Чернівцях облаштували ще один громадський простір на розі вулиць Емінеску та Бандери. На нього витратили майже 900 тисяч гривень.

Про це йдеться у тендері на сайті «Prozzoro».

Департамент інфраструктури та благоустрою на ремонт тротуару, що на вулиці Степана Бандери (непарного боку від вул. Емінеску до вул. Банкової), заклав 869 532,84 гривні. На конкурс подався лише один кандидат – ФОП Глиняний Сергій Степанович. Відповідно до його пропозиції, ремонт коштував приблизно на 7 тисяч гривень менше за заявлену департаментом. А саме – 862 452,58 гривні.

Капітальний ремонт розпочали ще у травні цього року. На розі вулиць Емінеску та Бандери облаштували тротуар, зменшили радіус повороту, а також встановили дві триметрові лавки. Окрім цього, позаду лавиць поклали смітник. Із боку вулиці Емінеску встановили дві велостійки.

Простір облаштували на місці демонтованого парклета, який встановили ще 2015 року на місці смітників та стихійної парковки.

Фото: Чернівецька міська рада

Коментарі