Новини

СФК «Буковина» поповнили ще три нові гравці

Контракт із клубом підписали Владислав Закорський, Денис Червінський та Роман Бодня.

Фото ілюстративне, СФК “Буковина”

До команди СФК «Буковина» долучилися троє нових гравців. Клуб продовжує підсилювати свій склад до початку нового сезону у Першій лізі.

Про це повідомили на сторінці клубу у фейсбуку.

Контракт із футбольним клубом підписав голкіпер Владислав Закорський.

Новачок «Буковини» – вихованець академії київського «Динамо», за яке виступав у чемпіонаті ДЮФЛУ, після чого провів сезон у молодіжці ФК «Арсенал-Київ». У професійному футболі дебютував у кампанії 2019/20 у складі кременчуцького «Кременя», а у сезоні 2020/21 захищав кольори друголігового ФК «Миколаїв-2» (8 матчів).

Також контракт із чернівецькою «Буковиною» підписав 25-річний захисник Денис Червінський.

Новачок «жовто-чорних» – вихованець луганського футболу. На професійному рівні дебютував у сезоні 2016/17 у складі «Арсенала-Київщини», після чого захищав кольори «Інгульця», хмельницького «Поділля», вінницької «Ниви» та польського клубу «Зніч».

Минулого сезону виступав за ФК «Звягель», за який як капітан команди провів 17 матчів та відзначився одним голом та трьома результативними передачами.

Червінський увійшов у збірну сезону Другої ліги 2022/23 за версією Sportarena.com як найкращий правий захисник чемпіонату.

Окрім цього, контракт із «жовто-чорними» уклав 22-річний півзахисник Роман Бодня.

Новачок «Буковини» – вихованець київського «Динамо». Виступав за юнацьку та молодіжну команди столичного гранду (загалом 55 матчів, 2 голи), з якими тричі вигравав чемпіонат України. У сезонах 2018/19 та 2019/20 зіграв шість матчів у складі «Динамо» U-19 у рамках Юнацької ліги УЄФА.

У дорослому футболі дебютував у кампанії 2020/21 у складі «Чорноморця», за який виступав на правах оренди. Після одеського етапу кар’єри підписав контракт із «Минаєм», а минулий сезон провів у складі першолігового клубу «Гірник-Спорт» (12 матчів, 1 асист).

Також Роман Бодня має досвід виступів за юнацькі збірні України U-17 та U-19 (всього 17 матчів).

Сьогодні, 27 липня, футбольний клуб «Буковина» почне новий сезон матчем проти тернопільської «Ниви».

Коментарі