Новини

Військовослужбовця одного з ТЦК та СП на Буковині підозрюють в отриманні хабаря

Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років без права обіймати певні посади до трьох років, а також конфіскація майна.

Фото: Генштаб ЗСУ

Військовослужбовця одного з центрів комплектування та соціальної підтримки у Чернівецькій області підозрюють в отриманні хабаря. Наразі його триматимуть під вартою.

Про це повідомили на сторінці обласного ТЦК та СП.

Військовослужбовець ТЦК за гроші оформив військовозобов’язаному повістку з відстрочкою на місяць. Так, йому повідомили про підозру за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою відповідно до статті 368 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років без права обіймати певні посади до трьох років, а також конфіскацію майна.

Наразі ще тривають слідчі дії за процесуального керівництва Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони. Зокрема, встановлюють ймовірну причетність інших людей.

«Керівництво та особовий склад Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки засуджує вчинок військовослужбовця і всебічно сприятиме проведенню слідства», – ідеться в повідомленні.

З метою запобігання таких ситуацій громадян просять повідомляти про подібні факти та звертатися до правоохоронних органів.

Коментарі