Новини

У Чернівцях відкриють оновлений простір «Гончаренко центр»

«Гончаренко центр Чернівці» переїхав на нове місце.

Фото ілюстративне

 У Чернівцях відкриють оновлений культурно-освітній простір «Гончаренко центр Чернівці». Захід відбудеться 14 липня о 15:00 за адресою вулиця Івана Франка, 1 (2-й поверх).

Про це повідомили у Гончаренко центрі. 

«Наш центр працює в місті вже два роки. За цей час ми об’єднали багатьох творчих і небайдужих особистостей Чернівців; провели безліч культурних й освітніх заходів; передали тонни гуманітарної допомоги; започаткували чимало важливих ініціатив, зокрема дерусифікацію бібліотек Буковини; співпрацювали із закордонними благодійними організаціями та підтримували вимушених переселенців», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що нині центр переїхав на нове місце, де кожен із відвідувачів матиме ще більше можливостей для розвитку, навчання та самореалізації.

Під час відкриття оновленого простору буде звіт щодо роботи центру за два роки та чаювання або кава зі смаколиками.

Довідка.

Гончаренко центри – це найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних відкритих освітньо-культурних і волонтерських просторів. Мережа була заснована Олексієм Гончаренком у 2021 році для надання сучасної, якісної та доступної освіти українцям у різних куточках країни. Зараз у понад 20 центрах викладають англійську дітям і дорослим, готують підлітків до іспитів, проводять курси з фінансової та медіаграмотності тощо. З лютого 2022 року мережа переформатувалась у волонтерські хаби, які допомагають переселенцям і військовим, але також продовжує працювати в освітньому напрямку.

 

 

Коментарі