Новини

Українські військові можуть отримати безкоштовну дерматовенерологічну допомогу

У вебзастосунку «Derm Guard», окрім онлайн-консультацій, пацієнти, які потребуватимуть медикаментозної допомоги, отримають усі потрібні ліки також безкоштовно.

Фото: Генштаб

Дерматовенерологічна гвардія України запустила вебдодаток «Derm Guard». У ньому військові та їхні родини можуть отримати безкоштовну лікарську допомогу.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров’я України.

Військовому для того, щоб отримати консультацію висококваліфікованих спеціалістів вузького профілю, необхідно зайти на сайт, заповнити коротку форму, додати до неї декілька фотографій ураженої ділянки й натиснути кнопку «Відправити».

Впродовж 12-24 годин лікарі підготують розгорнуту відповідь із діагнозом та схемою лікування.

Пацієнти, які потребуватимуть медикаментозної допомоги, зможуть отримати всі потрібні ліки безкоштовно. Крім цього, будь-який військовий або член його родини може відвідати один із медзакладів, що співпрацює з проєктом, аби пройти лікування офлайн. Усі послуги надаватимуть безкоштовно.

Представники Derm Guard наразі завершують комплектування так званого подологічного кіту. Це набір лікарських препаратів для лікування та профілактики захворювань ніг.

«Така медикаментозна допомога надзвичайно актуальна, враховуючи те, що військовим нерідко доводиться днями проводити у вологому взутті, без можливости зняти берці та попрати шкарпетки», – повідомляють у МОЗ.

На фото траншейна стопа – захворювання, яке нерідко можна зустріти у військових/Аліна Михайлова

Аби отримати лікарську консультацію, натисніть тут.

Якщо ви лікар-дерматовенеролог та бажаєте долучитися до команди «Derm Guard», аби допомогти українським військовим, – перейдіть за посиланням та натисніть кнопку «Приєднатися».

Коментарі