Новини

На Буковині відкрили Офіс соціальної підтримки військовослужбовців та членів їхніх сімей

Отримати допомогу в Офісі соціальної підтримки можуть ветерани війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей військовослужбовців та члени сімей загиблих воїнів.

Фото: Чернівецька ОВА

У приміщенні Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної військової адміністрації відкрили Офіс соціальної підтримки військовослужбовців та членів їхніх сімей.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОВА.

Отримати допомогу тут можуть ветерани війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей військовослужбовців та члени сімей загиблих воїнів.

У повідомленні йдеться, що там надаватимуть первинне консультування військовослужбовців та членів їхніх сімей, аби визначити проблеми та підготувати план дій для їх вирішення.

Також у Офісі соціальної підтримки надаватимуть психологічний супровід.

Водночас там допомагатимуть близьким та родинам військовослужбовців у вирішенні проблемних питань, які повʼязані з проходженням військової служби, участи в бойових діях, отримання соціальних пільг та гарантій.

В офісі соціальної підтримки також надають безкоштовний адвокатський супровід із питань правового захисту та відновлення прав військовослужбовців.

Офіс соціальної підтримки військовослужбовців та членів їхніх сімей розташований у холі Департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОВА, що за адресою: вулиця Головна, 245.

Коментарі