Новини

У Чернівцях стартують тренінги для підприємців: як узяти участь

Для участи потрібна попередня реєстрація.

Фото: Kaleidico/ usplash.com

Упродовж червня-листопада у Чернівцях відбудеться серія навчальних тренінгів щодо ведення бізнесу. Мета – підвищення компетентности та кваліфікації, зростання зацікавлености у започаткуванні власної справи та підтримка підприємницьких ініціатив.

Про це повідомляє Чернівецька міська рада.

Хто може взяти участь

У тренінгах зможуть узяти участь представники місцевого та релокованого бізнесу – як початківці, так і вже досвідчені підприємці.

Коли відбудуться тренінги 

Перші тренінги відбудуться вже у червні. Зокрема:

− 22 червня — тренінг «Вчимося бізнесу», під час якого обговорюватимуть визначення бізнес-ідеї для стартапу, інструменти розвитку стратегічного бізнес-мислення, технології складання бізнес-плану, підходи до розвитку інноваційного мислення, командні рішення у створенні бізнесу тощо;

− 23 червня — тренінг «Підготовка бізнес-планів та інноваційних проєктів і розробок». Серед фокусних тем – бізнес-планування та стратегія, формування інноваційних проєктів, Канвас-бізнес-модель, ризик-менеджмент, цифрові та командні рішення в описі розділів бізнес-плану.

Щоб стати учасником, потрібно заповнити форму. Час та місце повідомлять після реєстрації.

Довідково

Захід організовує Департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини.

Коментарі