Новини

У Глибоці на Буковині відкривається поле півоній. Там проведуть низку соціальних заходів

Вартість входу на квіткове поле — 100 гривень.

З 1 червня на Буковині відкривається для відвідувачів півонієве поле. Впродовж наступного тижня на полі проведуть низку соціальних активностей. Про це повідомляють у пресслужбі чернівецької міської ради.

31 травня о 14:00 на квітковому полі проведуть пленер «Квіти Перемоги» для талановитих дітей – вихованців чернівецьких гуртків і студій. Також там проведуть майстер-класи від буковинських художників Анатолія Фурлета, Марини Рибарчук та Людмили Богдан.

2 червня об 11:00 на півонієвому полі проведуть жіноче коло підтримки: «Півонії, поезії, пісні, парфуми…». Цей захід організовують для жінок-переселенок та керівників організацій, які з ними працюють, а також усіх охочих.
На заході буде поезія та співи, а також інтерактивна презентація бренду парфумів.

4 червня об 11:00 на полі проведуть імпрезу вдячности «Сльоза і меч». Захід створений для родин загиблих Героїв. Там рідні загиблих закладуть гладіолусну алею пам’яті і сили.

Зазначимо, що вартість входу на півонієве поле — 100 гривень, дітям до 5 років безкоштовно. Дістатися туди можна за геолокацією.

Усі кошти, які будуть зібрані під час роботи півонієвого поля, будуть надіслані на благодійний проєкт для дітей «Flowers4School».

Коментарі