Новини

Освітні серіали та онлайн-симулятори: Мінцифри запустило платформу «Дія.Освіта»

Запустили національну едьютейтмент-платформу для українців.

Мінцифри запустило національну платформу «Дія.Освіта», де можна буде знайти лайфхаки й деталі щодо найбільш популярних професій, навчальні подкасти, вебінари й гайди. Платформа доступна за посиланням.

Про це повідомляють у телеграмі Дії.

«Втратили роботу і шукаєте нові можливості? Або мрієте змінити професію? З Дія.Освіта – це просто! Навчайтеся на оновленій платформі онлайн в будь-який час і в будь-якому місці – безоплатно і цікаво», – йдеться у повідомленні.

На платформі можна пройти тест на профорієнтацію, подивитися освітні серіали про роботу баристи, флориста, дизайнера, барбера і ще багатьох професій, а також спробувати себе в обраній професії за допомогою онлайн-симулятора. Крім цього, можна буде моніторити вакансії у своєму регіоні й отримати сертифікат після успішного завершення навчання. А також створити власний освітній серіал.

«Контент також доступний англійською, тож там зможуть безоплатно навчатися іноземці й ті українці, які хочуть прокачати знання англійської мови», – зазначив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій і міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Над проєктом Мінцифри працювало спільно з фондом «Східна Європа» і Google.org.

 

Коментарі