Новини

Наслідки нічної ракетної атаки рф: в Тернопільській області є постраждалі, а також пошкоджені будівлі та авто

Двоє цивільних отримали поранення, також пошкоджені 9 вантажних автомобілів та 12 дачних будинків. Ще дві будівлі зруйновані повністю.

Внаслідок двох нічних атак крилатими ракетами та дронами ворог поцілив у складські приміщення Тернопільської области. Про це повідомив начальник Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш.

«Травмовані двоє цивільних громадян. Попередньо осколкові поранення  та опіки. Потерпілі перебувають у лікарняних закладах. Є влучання у складські приміщення, які належать комерційним підприємствам та релігійній організації», – повідомив він у телеграмі.

Під час другої повітряної тривоги ворог знову атакував  цивільні об’єкти Тернопільщини. Приліт крилатих ракет зафіксували о 05:00.

За словами очільника Тернопільської ОВА, внаслідок неї зруйновані два та пошкоджені дванадцять дачних будинків. Пожежу, яка виникла на місці — одразу ліквідували.

Також уламки ракет пошкодили  цивільні  торгові й господарські обʼєкти та 9 вантажних автомобілів.

Потерпілих під час другої атаки немає.

Своєю чергою Повітряні сили ЗС України повідомили, що вночі проти 14 травня російські окупанти атакували Україну з різних напрямків ударними дронами «Shahed-136/131», ракетами «Калібр» з кораблів у Чорному морі, а також крилатими ракетами Х-101/Х-555/Х-55 з літаків стратегічної авіації Ту-95мс.

Протягом нічної атаки знищено три крилаті ракети та 25 безпілотних літальних апаратів, 18 з яких – ударні дрони «Shahed-136/131».

Коментарі