Новини

Американський гурт Imagine Dragons презентував кліп про Україну, який зняли в розбомбленому селі

Мета релізу цього фільму — підтримати напрям «Відбудова України» фандрейзингової платформи UNITED24.

Фото: UNITED24

Американський музичний гурт «Imagine Dragons», амбасадор проєкту «United24», презентував кліп про Україну.

Відео «Crushed» зняли на передовій України. Героєм став 14-річний хлопчик Саша, який пережив декілька місяців російської окупації.

Кліп оприлюднили на ютуб-каналі гурту.

«Історія Сашка розриває серце, і таких, як він, ще тисячі, які вкрай потребують допомоги. Навіть сьогодні його сім’я без електрики та інших базових комунальних послуг», – написав гурт у фейсбуці й закликав донатити United24.

Про презентацію кліпу, знятого в Україні, написав у телеграмі віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

«Ще не можемо повірити, але це сталося! Imagine Dragons випустили кліп на композицію “Crushed”, знятий в Україні. Це присвята Україні та підтримка United24. Ми ще багато розкажемо про цю роботу. А поки що просто подивіться. І послухайте», — зазначив Михайло Федоров.

Режисером став Тай Арнольд, друг UNITED24 і автор найпопулярніших відеокліпів гурту. Мета релізу цього фільму — підтримати напрям «Відбудова України» фандрейзингової платформи «UNITED24», йдеться у повідомленні компанії.

Фільм Тая Арнольда розповідає реальну історію 14-річного хлопчика на ім’я Сашко. Його рідне село Новогригорівка Миколаївської области було в окупації впродовж п’яти місяців, допоки його не звільнили ЗСУ.

Хлопчик вижив завдяки тому, що переховувався у бомбосховищі. Наразі бойові дії поблизу села припинилися, але будинок та школа хлопчика досі у руїнах. Кліп детально зображує історію наполегливости хлопчика.

Стрічка є присвятою мужности українського народу та закликом до світу про допомогу.

 

Коментарі