Новини

Уряд Німеччини виділив три мільйони євро на проєкт ООН з розбудови промислового потенціалу України

Проєкт ЮНІДО передбачає дослідження та діагностику у сферах енергоефективності, циркулярної економіки, «зеленої» енергетики тощо для покращення стандартів якості та вдосконалення.

Фото – United Nations Industrial Development Organization (UNIDO)

Уряд ФРН та Організація Об’єднаних Націй із промислового розвитку (ЮНІДО) підписали у п’ятницю у Відні угоду щодо фінансування Німеччиною на суму 3 мільйони євро проєкту «Розбудова промислового потенціалу, політика та діагностика для зеленого відновлення України».

Про це пише Укрінформ з посиланням на Постійного представника України при міжнародних організаціях у Відні Євгенія Цимбалюка.

Проєкт ЮНІДО передбачає проведення досліджень і діагностик у промисловості, підготовку рекомендацій щодо можливого вдосконалення та планування, зокрема у сферах енергоефективності, циркулярної економіки, «зеленої» енергетики, покращення стандартів якості тощо.

Він дозволить визначити необхідні технології, які будуть застосовані під час відбудови, та стане базою для майбутньої глобальної Програми ЮНІДО із зеленого відновлення та післявоєнного будівництва для інклюзивного та сталого промислового розвитку в Україні.

Коментарі