Новини

В Україні запровадили нові грантові програми для ветеранів

Відтепер ветерани можуть отримати гранти для старту та розвитку власного бізнесу.

Фото: Главком

Фото: Главком

В Україні запровадили нові грантові програми для ветеранів. Про це повідомляє пресслужба Міністерства економіки України.

Відтепер ветерани можуть отримати гранти на старт чи розвиток власної справи.

Грант у розмірі 250 тисяч гривень надаватимуть за умови створення одного робочого місця; 500 тисяч – для другого з подружжя ветерана за умови створення двох робочих місць.

Водночас 1 мільйон гривень на власну справу зможе отримати ветеран, який зареєстрований як ФОП (не менше ніж 3 роки), за умови створення 4 робочих місць, мінімум 2 з яких займуть ветерани або особи з інвалідністю внаслідок війни.

«Це модифікація нашої грантової програми, що показала високу ефективність торік і великий попит від підприємців, які хочуть розвиватися», – розповіла перша віцепрем’єр-міністерка України – міністерка економіки Юлія Свириденко, інформує Урядовий портал.

Грантові кошти підприємець може використати на придбання обладнання, сировини, матеріалів, оренду приміщення та транспортних засобів, необхідних для реалізації свого бізнес-проєкту, закупівлю ліцензійного програмного забезпечення.

Коментарі