Афіша

Виставка малюнків, майстер-клас та артмарафон: у Центрі Миколайчука влаштують заходи з психологічної підтримки

У межах проєкту влаштують виставку малюнків дітей ВПО та дітей з інвалідністю, інклюзивний показ мультиплікаційних фільмів, майстер-клас від Ірини Попович-Бабюк та марафон, де арттерапевти, експерти та психологи будуть проводити практикуми на психологічні теми.

Архівне фото Шпальти

Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука та проєкт «Разом з Україною» влаштовують заходи з психологічної підтримки.

Про це повідомляє пресслужба Центру Миколайчука.

У межах проєкту відбудеться виставка малюнків дітей ВПО та дітей з інвалідністю, які вони створювали під час терапевтичних занять. Виставку відкриють 20 квітня о 17:00.

Під час заходу також влаштують інклюзивний показ мультиплікаційних фільмів та майстер-клас від Ірини Попович-Бабюк. Вхід вільний.

Читайте також: У Центрі Миколайчука відкрили благодійну виставку робіт Петриківського розпису. ФОТО

Також 20 квітня відбудеться артмарафон. Упродовж нього влаштують арттерапевтичні практикуми на теми «Ресурс під час війни», «Я і моє місце в суспільстві» та «Як не стати жертвою насильства».

«Арттерапевти, експерти та психологи з Чернівців, Запоріжжя і Харкова будуть проводити практикуми, де учасники зможуть знайти підтримку та зрозуміти, як допомогти собі та своїм близьким», – ідеться в пресрелізі.

Важливо: з 10:00 до 14:00 на захід запрошують усіх охочих (обов’язкова реєстрація за посиланням). А з 15:00 до 19:00 — лише для ВПО та батьків дітей з інвалідністю (реєстрація за посиланням).

Коментарі