Новини

Сума внесків сягнула 300 мільйонів доларів: UNITED24 підбила підсумки одинадцятьох місяців діяльности

Таку суму вдалося зібрати завдяки пожертвам з усього світу.

Фото: UNITED24

У березні сума внесків через платформу «UNITED24» сягнула 300 мільйонів доларів. Також завдяки пожертвам вдалося закупити та передати українським військовим майже 500 безпілотників.

Про це йдеться на сайті платформи.

Окрім цього, спільний проєкт державного підприємства «Артемсіль» та UNITED24 – «Міць. Українська кам’яна» – зібрав понад 58 500 000 гривень на дрони-камікадзе для українських розвідників.

Також у березні закрили збір НБУ та ПриватБанку #ЛЮТИЙДОНАТ. У рамках збору охочі переказали 11 789 100 грн на одинадцять безпілотників «Чаклун».

До платформи зі збору коштів долучаються відомі люди. Наприклад, астронавт Скотт Келлі у напрямі «Медична допомога» зібрав 650 000 доларів на автомобілі швидкої допомоги. А посол UNITED24 Андрій Шевченко відвідав юних пацієнтів дитячої лікарні «Охматдит».

Завдяки внеску постійного партнера платформи компанії «АВТ “Баварія”» вдалося профінансувати відновлення моста у Миколаївській області. Міст через річку Інгулець, який зруйнували російські окупанти у листопаді 2022 року, став восьмим мостом, що звели за пожертви донорів UNITED24.

Долучитися до збору коштів на підтримку України можна за посиланням.

Коментарі