Афіша, Новини

У Чернівцях проведуть міжнародний мистецький фестиваль

У фестивалі-конкурсі «Україна єднає. UA UNITED» вікових та жанрових обмежень немає. Єдина умова — мистецький витвір, пов’язаний з Україною.

Архівне фото Шпальти

У Чернівцях проведуть міжнародний мистецький фестиваль-конкурс «Україна єднає. UA UNITED». 20-22 квітня фестиваль проходитиме в онлайн-форматі, а вже 29-30 квітня — наживо у Чернівцях.

Про це повідомили організатори заходу.

«Це багатожанровий очний та дистанційний конкурс творчости, присвячений Україні.
Без вікових та жанрових обмежень. Єдина умова — мистецький витвір, пов’язаний з Україною. До участи запрошуємо всіх українців (і не українців теж) по всьому світу», — зазначають у пресрелізі.

Фото надали організатори фестивалю

Журі не лише з України, але й із різних куточків світу, оцінюватиме конкурсантів за рівнем майстерности у двох категоріях: аматори і професіонали.

Для того, аби взяти участь, необхідно ознайомитися з положенням та заповнити заявку. Посилання на положення для учасників онлайн-формату. Заявка за посиланням тут.

Учасникам, що братимуть участь у фестивалі наживо у Чернівцях, підготували інше положення та заявку.

Організатори заходу: чернівецька команда митців на чолі з авторкою численних патріотичних проєктів Оксаною Первовою-Рошкою спільно з громадською організацією «Шлях до зірок» та асоціацією українців у Італії «Support UA children APS» (Центр культури та розвитку «РоДоСи» у Мілані), під патронатом Чернівецької обласної ради, за сприяння Управління культури Чернівецької міської ради та за підтримки Видавничого дому «Букрек» і Будинку музики «Ремікс».

Коментарі