Новини

Сервіс таксі «Uklon» запустив у Києві клас машин для людей з інвалідністю. Планують і в інших містах

Вартість поїздки автомобілем інклюзивного класу – на 30% менша від стандартного тарифу.

Фото: Uklon

Український онлайн-сервіс виклику таксі «Uklon» запустив клас машин для людей з інвалідністю — «Інклюзивний». Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Станом на 2021 рік в Україні налічувалося понад 2 мільйони людей з інвалідністю і, на жаль, в умовах повномасштабної війни кількість їх тільки збільшується. Тож зараз соціальна ініціатива потрібна як ніколи», — кажуть у компанії.

Автомобілі оснащені гідравлічним або механічним підіймачем, рампою, спеціальними пасками безпеки та кріпленнями для фіксації крісла колісного. Якщо пасажири будуть без супроводу, водій зможе допомогти. Всі вони пройшли тренінг від Доступно.UA зі спілкування та взаємодії з людьми з порушеннями опорно-рухового апарату.

Фото: Uklon

Вартість поїздки автомобілем інклюзивного класу – на 30% менша від стандартного тарифу. Увесь дохід від поїздок цим класом буде спрямований на покриття операційних витрат: заробітні плати водіям, закупівля пального тощо.

Клас авто «Інклюзивний» наразі доступний у Києві та його передмісті в радіусі 20 кілометрів. Надалі компанія планує запустити його і в інших містах.

Коментарі