Афіша

У Центрі Миколайчука відбудеться допрем’єрний показ фільму «Памфір»

Також відбудеться зустріч із режисером фільму та акторами.

Бекстейдж фільму «Памфір» / Фото: Антон Кулеба

21 березня в Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука відбудеться допрем’єрний показ фільму «Памфір». Початок о 18:30.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці фільму.

«На вас чекає занурення у світ прикордонного села на заході України, де заробітчанин Памфір повертається до кримінального минулого, аби залагодити провину сина».

Після перегляду глядачі зможуть поспілкуватися з режисером стрічки Дмитром Сухолитким-Собчуком та виконавцями головних ролей – Олександром Яцентюком та Соломією Кириловою.

Квитки можна буде придбати у касі центру за годину до показу. Фільм вийде в український прокат 23 березня.

Довідково

Фільм «Памфір» створювали у копродукції України, Франції, Польщі, Німеччини та Чилі. Зйомки відбувалися в Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

У травні 2022 року драма режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука зірвала шквал шестихвилинних овацій під час світової прем’єри у програмі «Двотижневик режисерів» Каннського кінофестивалю.

У грудні 2022-го «Памфір» отримав Гран-прі на кінофестивалі «Молодість» у міжнародному конкурсі, також стрічка отримала шість перемог у номінаціях на Національну премію кінокритиків «Кіноколо».

Раніше ми писали, що в Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука відкрили виставку «Памфірова Маланка». Там представили костюми, маски, реквізит та бекстейджі з фільму «Памфір».

Коментарі