Новини

Чернівчанин отримав нагрудний знак від Міністерства оборони України «За військову доблесть»

12 березня 115-та ОМБр відзначила першу річницю від дня створення. Під час урочистостей чернівчанину Олегу Филипчуку вручили нагрудний знак.

Фото: Чернівецька обласна рада

У неділю, 12 березня, чернівчанин Олег Филипчук отримав нагрудний знак від Міністерства оборони «За військову доблесть». Про це повідомила Чернівецька обласна рада з посиланням на особисті соцмережі військового.

На фото Олег Филипчук

З липня минулого року Олег проходив навчання у Львівській національній академії Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного за спеціальністю офіцера з морально-психологічного забезпечення.
Після розподілення чернівчанин потрапив у 115-ту окрему механізовану бригаду.

7 серпня прибув до військової частини, яка тоді перебувала на відновленні після важких боїв біля Сіверськодонецька та Лисичанська. Через декілька тижнів Олег Филипчук став заступником командира роти з морально-психологічного забезпечення. Потім виконував завдання на Донеччині, отримав поранення. У січні цього року Олег Филипчук знову повернувся у стрій.

12 березня 115-та ОМБр відзначила першу річницю від дня створення. Під час урочистостей чернівчанину вручили нагрудний знак «За військову доблесть».

«У мені шквал дуже різних емоцій. Я знаю, що це привід пишатися мною для моїх рідних. Вони тішаться. А я… думаю про тих хлопців, які, на мою думку, заслуговують медалі більше, ніж я. Тільки тих, яких я знаю особисто, лиш з моєї бригади — їх десятки, їх сотні… Боже, скільки їх, тих військових, достойних найвищих нагород, яких уже немає серед живих!» – написав Олег Филипчук.

Коментарі