Новини

Чернівчани придбали понад сім тисяч транспортних карток за перший місяць продажу

ЧТУ розробляє картку для студентів, а також планує дообладнати комунальний транспорт новими валідаторами.

Фото: ЧТУ

Упродовж місяця чернівчани придбали понад сім тисяч транспортних карток «Загальна». Про це повідомляє Чернівецьке тролейбусне управління.

У коментарі Шпальті виконувач обов’язків директора КП «Чернівецьке тролейбусне управління» Петро Лисак розповів, що в наявності є близько 20 тисяч карток. Їх ще виготовлятимуть у разі необхідности. 

Також раніше ЧТУ анонсувало, що готують картку для студентів. 

«Наразі допрацьовуємо її технічно. Думаю, що вже в середині березня студенти отримають картку. Точну ціну поки назвати не можу – не робили точних розрахунків», – додав Петро Лисак. 

Крім того, очільник ЧТУ розповів, що сьогодні весь комунальний транспорт обладнаний валідаторами. Водночас він зазначає, що їх кількість недостатня для комфорту пасажирів. Потрібно ще 112 валідаторів для повноцінного забезпечення комунального транспорту. ЧТУ очікує, що в березні зможе дообладнати половину від необхідної кількости.

Водночас Петро Лисак зазначив, що досі виникають проблеми зі зв’язком та програмним забезпеченням. Воно постійно оновлюється – додається певний функціонал, потрібно постійно перепрошивати програму. Тому виникають технічні проблеми.

«Якщо виникли труднощі з валідацією картки, можна придбати разовий квиток у водія або ж скористатися QR-кодом. Служба контролю постійно онлайн. Вони бачать і розуміють, які є проблеми. Їх враховують під час роботи з людьми», – резюмує виконувач обов’язків директора ЧТУ.

Коментарі