Новини

Служив снайпером: на російсько-українській війні загинув випускник Заставнівської гімназії

Військовий служив у 25-й окремій повітрянодесантній Січеславській бригаді.

Під час виконання бойового завдання загинув випускник Заставнівської гімназії Владислав Колодрівський. Він служив у 25-й окремій повітрянодесантній Січеславській бригаді.

Про це повідомляють на сторінці Заставнівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Владислав народився 14 липня 1995 року в місті Заставні Чернівецької області. Тут він виріс та навчався у Заставнівській гімназії. Потім став студентом Західноукраїнського національного університету.

«Снайпер на псевдо «Зевс» до повномасштабного вторгнення працював на АЗС і навіть не уявляв себе у військовій формі. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України він разом з іншими став на захист рідної країни. Владислав пішов до центру комплектування вже визначившись із військовою спеціалізацією та родом військ: тільки снайпер і обов‘язково десантно-штурмові війська».

Завершивши спеціальну підготовку, «Зевс» потрапив до одного з підрозділів повітрянодесантної бригади.

«Педагогічний колектив у такий гіркий час висловлюють щирі співчуття усім родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Владислава Колодрівського – та розділяють їхнє горе», − ідеться в дописі гімназії.

Нагадаємо, вчора на Буковині віддали останню шану Андрію Коцику, Геннадію Гордуну, Олександру Скубичу, Сергію Накайчуку, Сергію Штефуряку та Івану Алупой.

Фото з фейсбуку Заставнівського опорного закладу

Коментарі