Новини

«Мешканцям пощастило»: в Обленерго опублікували адреси, яким не вимикають світло за графіком

Там не вимикають світло, бо ці помешкання приєднані до ліній, від яких живляться об’єкти життєзабезпечення міста. Наразі у компанії немає можливості переприєднати ці будинки на інші лінії.

Чернівціобленерго перевірили список адрес, де не вимикають електроенергію за графіком. Про це повідомила пресслужба компанії.

У повідомлені йдеться, що у цих будинках не вимикають світло, бо вони приєднані до ліній, на яких живляться об’єкти життєзабезпечення. Тому у компанії немає технічної можливості переприєднати ці об’єкти на іншу лінію. Тож мешканцям цих будинків просто пощастило.

Зокрема це окремі адреси на вулиці Залозецького – там два будинки розташовані на лінії з медичним закладом. Така ж ситуація з будинками на вулицях Кармелюка, Мудрого, Небесної Сотні, Полєтаєва та гуртожитками на вул. Героїв Майдану.

Також через розташування на одній лінії з медзакладами не вимикають електроенергію на вулицях Фізкультурна, Миколайчука, Аксеніна, Героїв-панфиловців, Ткача, Федьковича, Суворова, Шкільна та Сагайдачного.

Також низка вказаних Обленерго адрес розташовані на одній лінії з військовими та об’єктами критичної інфраструктури.

Коментарі