Новини

Чернівчани отримали 25 тисяч LED-ламп упродовж першого тижня в рамках програми обміну

Фінансування 30 мільйонів LED-ламп відбуватиметься коштом ЄС.

Фото: ITC.ua

В Україні вже тиждень діє програма обміну ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи. Мешканці Чернівців за цей період отримали 25 тисяч LED-ламп у відділеннях Укрпошти. Всього відділенням области передали 450 тисяч таких ламп. Про це Чернівецькій обласній військовій адміністрації повідомив заступник директора Чернівецької дирекції Укрпошти Василь Дубовінський.

Як зазначає компанія на своєму сайті, фінансування 30 мільйонів LED-ламп відбуватиметься коштом ЄС.

Для того аби скористатися послугою обміну, потрібно зробити попереднє замовлення у Дії або прийти до будь-якого відділення Укрпошти.

Щоб подати заявку через Дію, потрібно в меню «Послуги» обрати «Обмін лампочок». Далі необхідно вказати свій контактний номер телефону, відділення Укрпошти, в якому бажаєте обміняти лампочки, тип і кількість світлодіодних ламп. Після підтвердження заявки лампи зберігатимуть у відділенні Укрпошти впродовж 5 днів.

Щоб скористатися послугою, треба бути повнолітнім, мати з собою паспорт та ідентифікаційний код і принести 5 справних лампочок розжарювання. Їх вам замінять на нові енергоощадні з цоколем Е27 або Е14.

Заступник директора Чернівецької дирекції Укрпошти з питань маркетингу та продажу послуг Василь Дубовінський сказав, що у Дії наразі є близько 20 тисяч заявок на отримання LED-ламп.

 

Автор Олександр Матіюк

Коментарі