Новини

У міськраді Чернівців розпочали другий набір на стажування для молоді

Реєстрація триває до 15 лютого. Стажери зможуть працювати за  економічним, юридичним, туристичним та архітектурним напрямками.

Фото із попереднього набору

У Чернівцях триває друга хвиля набору на програму стажування для студентів та молоді при Чернівецькій міській раді. Реєстрація кандидатів відкрита до 15 лютого. Про це повідомляє Чернівецька міська рада.

«Після успішного стажування є можливість бути офіційно працевлаштованим. Стажери матимуть консультативну підтримку від ментора-працівника профільного напрямку», – йдеться у повідомленні.

У повідомленні йдеться, що проходити стажування можна за економічним, юридичним, туристичним та архітектурним напрямками. Також, сюди відносять охорону здоров’я, соціальний проєктний менеджмент та інші.

Передусім до 15 лютого потрібно заповнити аплікаційну форму. Далі конкурсна комісія розглядатиме їх та відповідно до них проводитиме співбесіду з кандидатами. Члени комісії братимуть до уваги мотивацію та попередню громадську та соціальну активність, успішність у навчанні та роботі, якщо кандидат мав трудовий досвід.

Далі, на стажерів чекають теоретичний, практичний, проєктний та звітний етапи. Термін стажування – 2 місяці. Графік узгоджується з працівниками міськради.

Для проходження стажування необхідна довідка із закладу вищої освіти, або документ про її здобуття.

 

Коментарі