Новини

росіяни обстріляли Донеччину та Херсонську область – є загиблі: головне за добу

Ворог завдав 65 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Ураження зазнала цивільна інфраструктура Сумської, Харківської, Миколаївської, Донецької та Херсонської областей.

За минулу добу Збройні сили України уразили 13 зосереджень загарбників. Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомляє Генштаб.

Водночас противник не припиняє наступальних дій на Лиманському та Бахмутському напрямках, зазнає великих втрат та веде безуспішні наступальні дії на Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

За даними Генштабу, в районі Луганської области облаштовано ще один військовий шпиталь. На лікуванні перебуває близько 100 російських військовослужбовців. Ступінь тяжкости поранення зазвичай занижують та не обліковують у медичних документах. Після надання мінімальної допомоги – відправляють на передову.

Окупанти минулої доби вбили чотирьох жителів Донеччини. Про це на своїй сторінці в телеграмі повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

російські війська 42 рази обстріляли Херсонську область – є загиблий та поранена. Про це повідомляє обласна військова адміністрація.

Коментарі